Hlavní obsah
Článek

S manželi Janem Přeučilem (87) a Evou Hruškovou jsme se sice potkali na křtu knihy Smrtící byznys spisovatelky Hany Hindrákové, kde se popisuje obchod s falešnými léky v Africe, hned jsme si ale našli o dost milejší téma. Jejich vnučku Elu, kterou jim před dvěma týdny porodila manželka Evina syna Zdeňka Rohlíčka, bývalá tanečnice Libuše.

Prarodiče viděli vnučku hned pět hodin po porodu a byli nadšení. Tak maličké dítě prý osmdesátník Přeučil ještě nikdy nespatřil a měl strach se holčičky dotknout. "Neměl jsem tu odvahu. Jen jsem opatrně zpovzdálí přihlížel," svěřil. Syn je zásobuje denně fotkami, jak malá Elinka spinká, papá a tak dále. Ovšem tak často, jak by si přáli, vnučku nevídají.

"Hlídací prarodiče jistě budeme, ale až nám pojede výtah. My teď máme páté patro bez výtahu a je to velmi náročné," připustila Hrušková, že jsou sice oba v kondici, ale už nejsou nejmladší, aby zvládali běhat po schodech s miminem. "Zrovna jsem psala Zdendovi, že jsme Elinku dlouho neviděli," postěžovala si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám