Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je momentálně spokojená nejen ve svém soukromí se synem Tadeášem a partnerem Tomášem Hornou, ale také v práci, které má prý až nad hlavu. Na natáčení silvestrovského vzpomínkového pořadu o Waldemaru Matuškovi prozradila ty nejbližší pracovní plány.

Na mámu malého kluka jí toho čeká v následujících měsících více než dost. Posuďte sami. „V divadle Studio DVA hraju Evitu a Funny Girl. Připravujeme také Atleta roku. Kromě toho koncertuju a v prosinci pojedu vánoční turné včetně pražské Lucerny. Taky jsem teď dostala nabídku z televize Nova, o které ještě zatím nemůžu mluvit,“ vypočítala pro Super.cz Monika své nejbližší pracovní aktivity.

Do toho všeho by zasnoubená zpěvačka velmi ráda co nejdříve počala druhé dítě. To má tedy vážně co dělat. Na vdavky a organizační starosti s tím spojené tak nyní u nich doma vůbec nemají čas. „Popravdě to vůbec neřešíme. Svatba bude třeba až za deset let,“ dodala Monika, která si na natáčení silvestrovském pořadu zazpívala legendární duet To se nikdo nedoví. Partnerem jí místo Waldemara byl mladinký Jan Cina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám