Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně Jaromíra Jágra (52) Veronika Kopřivová (33) si v minulé hokejové sezoně naplno užívala na prosluněné Floridě, kde nezdolný veterán Jágr hrál za místní "Pantery".

Teď ovšem po Jágrovi zatoužil kanadský klub Calgary Flames a sličná blondýnka se rázem musí stěhovat z dovolenkového ráje do chladné kanadské zimy. Za stejný klub ostatně hraje i Michael Frolík, což je přítel modelky Diany Kobzanové (42), jež už si teď stěžuje na teploty pod bodem mrazu a trochu toho sněhu. A to bude výrazně hůř...

Fanoušci Jágrovy holky s nadšením sledovali její profil na sociální síti, kde v minulé sezoně zveřejňovala sexy fotky v plavkách, ale s těmi má od pondělí definitivní utrum a všichni budou muset maximálně doufat, že se Veronika pochlubí aspoň snímkem z krytého bazénu.

Mrazivé Calgary sice pro Veroniku není tak lákavou adresou, ale svého milého Jaromíra bude podporovat klidně i na severním pólu. Jen ty pózovačky v plavkách vymění za selfíčka v péřovce a sněhulích. Co teď Jaromír neuvidí každý den, ale jen doma v teple pod peřinkou, si připomeňte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám