Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na smrt zakladatele a vydavatele magazínu Playboy Hugha Hefnera, který zemřel minulý týden, zareagoval soustrastně prakticky celý svět. Tenhle chlápek, který zasvětil svůj život krásným ženám, se dožil vysokého věku 91 let.

Jednou z celebrit, které na smutnou událost pojaly stylově, byla také jedna z bývalých modelek Playboye, britská reality star Chloe Khan (27). Milovnice chirurgických úprav vlastního těla se, když jela na večírek, převlékla do typického kostýmu slavných Playboy králíčků.

Dívka, která pochází z velmi chudých poměrů a v třinácti se pilně věnovala krádežím i drogám, má totiž k Hefovi poměrně blízko. A to nejen skutečností, že kdysi přijala nabídku ozdobit stránky jeho magazínu.

I pro ni se stala sexualita zdrojem příjmu. A to hned dvakrát. Když na sebe v roce 2010 upozornila v britském X-Factoru, hned na ni prasklo, že se živila jako prostitutka. A podruhé, když se stala majitelkou velmi lukrativní agentury, která nabízí erotické video chaty nebo třeba striptérky do klubů. Ve svém podnikání se cítí, jako ryba ve vodě a záhy se stala milionářkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám