Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Hanka Křížková oslavila letos v srpnu své kulatiny. Nejprve slavila s rodinou a s přáteli a teď konečně i se svými fanoušky. Naprosto zaplněné Divadlo Hybernia jí tleskalo vstoje a k tomu pro ni její přátelé připravili i několik překvapení.

Dokud měla na začátku svého věku pětku, tak to prý ještě šlo. "Ale tu šestku, tu já prostě ráda nemám… a teď už to bude jenom horší," říká Křížková. Jako kuriózní dárek dostala od přátel ceduli s vlastní ulicí.

A co je její největší přání? Především dál zpívat. "Mám ráda publikum, ráda se směju, i proto dělám často své recitály a jezdím sama či s kamarádem talk show a musím říct, že jsou všude úžasní lidé, a to mě hodně nabíjí," dodala Křížková, která je také patronkou OS Sluneční paprsek, které organizuje ozdravné pobyty u moře pro děti po onkologické léčbě, či sdružení Diacel, které pomáhá lidem s cukrovkou a celiakií.

Reklama

Další články

Načítám