Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bývalá dětská herecká hvězdička by ráda skoncovala s pověstí labilní průšvihářky a vrátila se na scénu. Problém je ale v tom, že obtloustlou Amandu Bynes (31) dnes pozná málokdo.

Její příběh je tím nejsmutnějším příkladem dětské hvězdičky, která z vrcholu zamířila na úplné dno. Amanda zahájila kariéru už ve svých deseti letech. Za vlastní televizní show a film Co ta holka chce dokonce posbírala pět Kid´s Choice Awards pro nejoblíbenější herečku.

Pak už to s ní ovšem šlo z kopce. Amanda propadla alkoholu i drogám. Několikrát byla zatčena za řízení v podnapilém stavu a poté, co se snažila zapálit svůj dům, skončila na psychiatrii. Velmi zajímavý je také její profil na Twitteru, kde například veřejně vyzvala rapera Drakea, aby „zavraždil její vagínu“.

Padlá hvězda byla zachycena během nakupování v Los Angeles. Amanda výrazně přibrala a ve svých 31 letech vypadá dost unaveně. Přesto nedávno prohlásila, že jí chybí herectví a ráda by se k němu vrátila. Otázkou zůstává, jaké se pro ni v televizním světě najde uplatnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám