Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) na afterpárty po své soutěži krásy Miss Face oslavila 28. narozeniny. Krátce po půlnoci dostala obří dort a květinu. Bohužel u toho nebyl její partner, hokejista Zdeněk Bahenský, se kterým chodí šest let.

"Zdeněk na nás koukal, je v Itálii, dnes měl zápas. Je to poprvé v historii, co na Miss Face nebyl. Hrozně mi tady chyběl jako psychická opora," řekla Super.cz Taťána, která už druhým rokem žije s Bahenským vztah na dálku. "Jsme spolu šest let, dá se to zvládnout, ale lepší je spolu žít doma, to je jasný. Nemůžeme se vidět pořád, máme oba nabitý program. Jezdím tam jednou za měsíc," říká.

Nám ale prozradila, že svatba je na spadnutí a už se o ní doma baví. "Lepší partnerku nenajde a já lepšího partnera také ne. Je výbornej," dodala s úsměvem Makarenko.

A jak je spokojená s letošními vítězkami své soutěže krásy? "Jsem moc spokojená, jsou krásný všechny. Byla jsem nervózní, nedá se to ani popsat. Holky to zvládly bravurně. Zítra je čeká focení, máme podepsanou modelingovou agenturu, máme celoroční spolupráci, už se nám plní prosinec, máme nasmlouvané práce. Jsem za to hrozně ráda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám