Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se celé řadě celebrit podaří utajit svou svatbu, je známá věc. Nedávno takto všechny šokovala zpěvačka Ewa Farna, která o tom, že vstoupila do svazku manželského, informovala až na sociální síti.

Na Slovensku se to podařilo muzikálové zpěvačce a herečce Kataríně Hasprové (45), jež se nedávno tajně vdala na Bratislavském hradě za herce Ivana Vojtka (59). I tak ale nějaké ty snímky z veselky přeci jen unikly ven, byť o několik dní později.

Jak to jedné z nejznámějších slovenských muzikálových div sluší ve svatebních šatech, tak mohli konečně vidět i její fanoušci. Zpěvačka si svůj velký den nadmíru užila a později se i ochotně podělila o dojmy z veselky.

„Neměli jsme klasickou svatbu, nám se nelíbí věci jako mašličky, rituály, krájení dortu a pak jít někam do restaurace, sednout si tam a opít se. Měli jsme to tak, že byl jen sňatek, aby to působilo jako malý event. Pozvané jsme trošičku pohostili, při "stand by" stolcích jsme se s nimi pobavili, a pak jsme šli domů,“ prozradila webu Pluska.sk šťastná novomanželka.

Katarína Hasprová je dcerou slavné slovenské herečky Soni Valentové (71), která je známá z filmů Requiem pro panenku, Kladivo na čarodějnice či Zapomenuté světlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám