Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tereza Kerndlová (30) je krásná a úspěšná zpěvačka, která se také zapojila do programu proměn, pomáhajících vracet ženám sebevědomí. Zdenku trápila nadváha a rozhodla se zhubnout tak trochu jinak. Jak jí to změnilo život?

„Padesáté narozeniny pro mě byly přelomové. Dnes si říkám, že to byl asi můj anděl strážný, kdo mě popostrčil k zrcadlu, kde stála smutná stará obtloustlá ženská. Řekla jsem si „a dost“, přeci to nevzdám, ještě nepatřím do důchodu,“ popisuje Tereze období před rokem a půl paní Zdenka z Prahy. Začala jsem pravidelně cvičit, zdravě jíst a díky tomu se mi podařilo zhubnout 11 kilogramů. Velmi mě to nakoplo.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

„V mém věku se již změny nedějí tak rychle a vše dolů bohužel nešlo, jak bych si přála, což mi podrývalo moje snahy. Proto jsem zkusila proměnu,“ popsala Zdenka svoji motivaci zkusit štěstí u specialistů na tvarování postavy z Kliniky Yes Visage v jejich proměnách. „Doporučili mi laserovou liposukci SlimLipo, protože je efektivní, ale šetrná a probíhá bez nutnosti celkové anestezie. Nepatřím mezi ženy, které estetickou medicínu odmítají, naopak si myslím, že může – zvlášť ženám – pomoci cítit se líp. Mě nejvíc trápila oblast bříška a boků, kde tuky odolávaly jak vytrvalostnímu tréninku, tak cvičení v posilovně,“ zdůvodnila svoje rozhodnutí Zdenka.

Více o této liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Svého rozhodnutí Zdenka nelituje. „Bylo to rychlé. Jsem ráda, že břicho a boky takto snadno zmizely. Změny si všimlo i okolí. Při každém pohledu do zrcadla jsem si uvědomila, že to za to stálo, určitě se mi zvedlo sebevědomí. Doporučila bych to všem ženám, které se trápí. Rozhodně ale neusnu na vavřínech. Dál platí, že budu zdravě jíst, cvičit a udržovat si postavu i dobrou náladu, kterou teď mám,“ dodává s úsměvem spokojená Zdenka.

Celý příběh paní Zdenky můžete vidět také ve videu:

Laserová Liposukce SlimLipo je nejmodernější a nejšetrnější liposukce současnosti. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie, ani nevyžaduje dlouhé zotavování. Prakticky již druhý den se lze vrátit zpět do běžného života. Hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy ani nerovnosti. Řešit lze klasické partie, jako jsou bříško, boky, záda, stehna, stejně jako paže či podbradek,“ vysvětlil nám k výkonu Zdenky přední český specialista na liposukce MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky Yes Visage.

Více o této liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Tip: Hubená postava zdarma

Nejvíce úspěšně vykonaných zákroků laserové liposukce SlimLipo provedou každý rok právě na pobočkách Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci s odborníkem zdarma a taktéž možnost splátek již od 500 Kč a s nulovým navýšením. Pokud však i vy toužíte po změně jako paní Zdenka, ať už je to liposukce, nová prsa nebo třeba omlazení, můžete také soutěžit o proměnu zdarma s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít stejných odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou či právě o Terezu Kerndlovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage. Více na www.yesvisage.cz.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Další články

Načítám