Hlavní obsah
Článek

Je to rok, co se herec Pavel Kříž objevil v hlavní roli ve filmu Muzzikanti, který už vychází na DVD, na jehož křtu se nestárnoucí Štěpánek z Básníků pochlubil, že na něj opět budeme moct jít do kina. S Filipem Renčem (58) natáčel komedii podle knihy Haliny Pawlowské (69).

„Já jsem si ve filmu zahrál stárnoucího rockera, a vzhledem k tomu, že role byla inspirována skutečným rockerem Romanem Izzim Izaiášem ze skupiny Doga, domluvili jsme se, že mi půjčí kytaru, motorku, oblečení i ženu," smál se na křtu DVD Kříž, když vzpomínal na natáčení s producentem Petrem Šiškou a režisérem Dušanem Rapošem.

Ani uplynulý rok ale nelenil. „Nyní jsem dokončil několik dalších filmových projektů, z nichž jeden mě hodně bavil. Jmenuje se Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Hrál jsem zvláštní postavu, vnitřní hlas Kláry Issové, a zjevoval jsem se jí v různých podobách a životních situacích s tím, že mě mohla vidět a slyšet jen ona. Byla to zajímavá práce. Máte na co těšit,“ zval na snímek Filipa Renče herec.

Novou filmovou prací se pochlubila i jeho herecká kolegyně Sara Sandeva, která si v Muzzikantech také zahrála „Kromě filmu Muzzikanti jsem dokončila pět dalších filmů, z nichž jeden byla pohádka se Zdeňkem Troškou (70) Čertoviny, kde jsem hrála hlavní roli. Je to pohádka pro všechny generace," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám