Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patnáctiletá zpěvačka Adéla Částková o sobě dává vědět. O tom, že nemá jen krásný hlásek, ale i půvabnou tvářičku a roste z ní kočka, přesvědčila na spoustě fotografií a stala se vítaným hudebním hostem na velkých společenských akcích.

Během dvou týdnů stihla Adéla dokonce dvojí vyhlašování soutěží krásy. Oslňovala na Miss Léto a také na Miss Face. Protože hlas z fotografií neuslyšíte, můžete ocenit aspoň její cit pro outfity.

Na Miss Léto, která proběhla v uvolněnější atmosféře, zvolila kratinké šortky, top a kozačky. Na Miss Face krásnou bílou róbu. Tahle dívka evidentně na rozdíl od mnoha kolegyň z hudební branže s vkusem problém nemá.

Mladá, krásná a talentovaná zpěvačka se rozhodla věnovat naplno hudbě. V minulosti se pohybovala také v divadlech, kde jsme ji mohli spatřit například v představení Lili let snů. Adéla si zahraje i v připravovaném muzikálu Romeo a Julie.

„Muzikály a divadlo mám velmi ráda, nicméně se chci naplno věnovat vlastní tvorbě a chtěla bych svým fanouškům nabízet stále nové písničky, které mi jdou ze srdce, to je má cesta,“ vysvětlila  Adéla.

Ve svém repertoáru má hned několik písniček a videoklipů. Aktuálně chystá nový singl s názvem Malý Princ, který bude doprovázen také videoklipem. „Videoklip se bude natáčet během podzimu a do konce roku budeme klip mediálně komunikovat. Momentálně řešíme lokace a finalizujeme scénář, fanoušci se mají na co těšit," informoval manažer Petr Částka.

Adéla opravdu nezahálí a sotva dokončuje písničku Malý Princ, již má rozpracovanou další s názvem Vlci. „Je to opravdu pecka, asi je to zatím moje největší srdcová záležitost, měla by být venku kolem Vánoc, ale není to žádná koleda. Je to opravdu velmi povedená věc a fanoušci se mají na co těšit“, dodává mladá zpěvačka, která se pomalu chystá i na své první album.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám