Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Exprezident Václav Havel (†75) v sobotu večer slavil s předstihem své pětasedmdesátiny, a i když mu přišlo gratulovat na pět set významných hostů, chyběla mezi nimi největší hvězda českého showbyznysu Karel Gott (†80). "Opravdu mě nikdo neoslovil," smutnil Gott.

Ten je přitom přítelem Havlovy ženy Dagmar Havlové a před pěti lety patřil k hlavním hostům párty k sedmdesátinám bývalé hlavy státu. "Ivanko, podívej se prosím ještě do pošty, jestli tam nemáme něco od Václava Havla," žádal manželku Mistr pár hodin před začátkem oslavy, když se od Blesku dozvěděl o narozeninovém večírku exprezidenta. Nic mu však z Havlovy kanceláře nedošlo. "Nikdo mě neoslovil, nikdo mě nepozval," krčil rameny Gott, na kterém prý bylo znát, že se ho to dotklo. Dodal ale, že měl stejně od osmé hodin koncert v Nové Pace.

Na oslavě v pražském centru současného umění DOX chyběla i pozvaná herečka Květa Fialová, která přijela z vystoupení z Brně a necítila se dobře. Mezi gratulanty nebyla ani Jiřina Bohdalová, jež trávila víkend na chalupě, a tak netušila, zda pozvánka nepřistála ve schránce v její nepřítomnosti.

Reklama

Další články

Načítám