Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympaťák Jaromír Nosek, kterého znáte třeba ze seriálu Ohnivé kuře nebo ze slavného muzikálového filmu Rebelové, ale nejvíce ho proslavila role gaye v Účastnících zájezdu, se rozvedl a je momentálně single.

S Mírou jsme se potkali na dvacetiletém výročí značky produkující chilské víno, a tam na exmanželku i zavzpomínal. „Červené víno mám rád a někdy ho piju na ex jako panáka. Moje bývalá žena měla také ráda víno. Vtipné bylo, když pracovala v jedné středomořské restauraci a někdy se třeba hosté zasekli nad sklenkou rozpitého vína dvě hodiny po zavíračce, tak mi zavolala a říkala, nemohl bys, prosím tě, okamžitě přijet a ukázat lidem, jak se pije víno?“ vzpomínal Míra.

A jak se mu momentálně vede? „Aktuálně zkouším hru do příbramského divadla s Aničkou Fixovou, kde hrajeme jenom my dva, ale každý víc postav. Je to poměrně náročné, normálně na nazkoušení hry máte třeba dva, dva a půl měsíce, my na to máme čtyři týdny,“ svěřil. Populárního herce můžeme ale vidět nejen v řadě divadelních inscenacích. V lednu se objeví také v nové televizní pohádce Zdeňka Trošky Čertoviny. A když zvolní pracovní tempo a udělá si čas pro sebe, tráví ho cestováním a potápěním.

Reklama

Další články

Načítám