Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kopřivová (33) si nenechala ujít finále soutěže krásy Miss Face. Dorazila se svým dvorním návrhářem Jakubem Ponerem, její přítel Jaromír Jágr (52) zůstal doma. "S Jaromírem bych si to tak ani neužila. Když někam jdeme na veřejnost, tak je kolem nás šrumec, lidé nás nenechají chvíli v klidu, a já si takovou akci proto raději užiju s kamarády, je to pro mě lepší," vysvětlila Super.cz Kopřivová.

Na galavečeru v pražském hotelu Ambassador zářila v červených šatech, pod kterými se rýsovaly její vnady. Veronika byla velmi sexy. "Šaty jsme vybírali na poslední chvíli. Cítím se v nich velmi dobře, jsou pohodlné. Neošívám se. Ani mi nepřijdou tak odvážné," usmívá se modelka.

I když už měla být skoro měsíc v Americe, opět let odložila. Poprvé to bylo kvůli hurikánu, nyní kvůli práci. Zatím, co v sobotu Veronika ještě přesně netušila, kde bude Jaromír působit, teď už je nad slunce jasné, že jeho novým domovským klubem bude Calgary Flames.

Reklama

Další články

Načítám