Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná, teprve osmnáctiletá blondýnka Kateřina Kasanová se v sobotu stala Miss Face České republiky 2017. Po svém triumfu nemohla zastavit slzy štěstí. "Utírám slzy pořád, je to úžasný pocit, jsem teď tak plná emocí, že to ani nedokážu vyjádřit," řekla Super.cz Kateřina.

"Nečekala jsem to, byla tady spousta favoritek. Všechny holky jsou tady skvělé a zasloužily si to. Jsem strašně moc ráda, že jsem vyhrála a doufám, že budu reprezentovat, jak nejlépe umím," řekla 176 centimetrů vysoká blondýnka s mírami 86-62-92.

A jednu radost teď uděláme pánům. Kateřina je bez partnera. Před necelým měsícem se rozešla s fotbalovým brankářem FC Jablonec Adamem Richterem, se kterým chodila víc než rok. "Ano, jsem single, s partnerem jsme se rozešli před několika týdny. Žádného partnera teď ale ani nechci," přiznala Kasanová.

Letos ji čeká maturita na Obchodní akademii. Kvůli Miss Face jí ve škole umožnili individuální plán. "Měli jsme teď v září hodně soustředění, musela jsem si dát individuální plán, aby mě k maturitě vůbec pustili. Uvidím, jak to všechno zvládnu," dodala Kasanová, kterou čeká stěhování do Prahy, kde díky vítězství získala roční pronájem bytu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám