Hlavní obsah
Článek

Ke dnes stále více obsazovanější herečce Sabině Remundové nějaké to kilo navíc prostě patří, ve společnosti je pak ale také nutné tomu přizpůsobit oděv. Na premiéře Hřebejkova filmu Dezertér z trilogie Zahradnictví se většina slavných dam přísně držela černé barvy. A to bylo dobře.

Sabina bohužel sáhla po světlejší bílo-zelenkavé róbě obepínající její ne úplně dokonalou postavu. Výsledek tak nebyl vůbec lichotivý. Naopak. A to je velká škoda už proto, že se nám herecká sympaťanda, která v projevu nezapře svoji slavnou maminku Ivu Janžurovou, nedávno pochlubila, že nějaké to kilo shodila.

„Přestala jsem používat bílou mouku a cukr a přibrala bílkoviny. Dva roky už trénuju na koni, ale jelikož mám hodně představení, tak jsem si musela dát od ježdění pauzu, abych si neublížila. Teď cvičím v posilovně,” prozradila nám nedávno Sabina svůj recept.

My jen doufáme, že bude mít při výběru modelu na příští premiéru trošku šťastnější ruku a tyhle šaty hned po přečtení našeho článku vlastnoručně roztrhá.

Reklama

Další články

Načítám