Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší konkurence České Miss zná své vítězky. Miss Face pro rok 2017 se stala v sobotu v noci v hotelu Ambassador osmnáctiletá studentka obchodní akademie ze Semil Kateřina Kasanová. Pyšní se mírami 86-62-92 a měří 176 centimetrů. 

Kateřina byla od začátku horkou favoritkou na vítězství, možná i kvůli tomu, že je velmi podobná topmodelce Lindě Vojtové, což velmi často slýchává. Kromě krásné tváře a postavy má jednu velkou zajímavost. Má jedno oko modré a druhé hnědé.

"Je to oční vada, porucha zvaná heterochromie. Vidím dobře, nemám vůbec žádný problém. Jen barva očí je jiná," řekla Super.cz Kasanová, která se modelingu věnuje teprve rok a za sebou už má pár focení i v zahraničí.

Vicemiss Face 2017 se stala v sobotu v noci osmnáctiletá, 176 centimetrů vysoká Kristýna Langová z Bruntálu s mírami 84-64-88 a třetí je také osmnáctiletá Daniela Zálešáková ze Želenice, která zabodovala s mírami  85-58-90 a výškou 175 centimetrů. Miss Face Social media se stala jednadvacetiletá Veronika Volkeová. Měří 175 centimetrů a její míry jsou 84-60-92.

Finále Miss Face moderovali David Gránský a Jakub Kotek. Vystoupily hvězdy jako Monika Bagárová nebo Adam Mišík. Krásky se předvedly v modelech Sama Dolceho a návrhářky Beaty Rajské. Nechyběla klasická promenáda v plavkách a také přehlídka spodního prádla doplněného luxusními šperky.

Vítězky získaly roční pronájem bytu v centru Prahy, zapůjčení vozu na jeden rok a řadu dalších hodnotných cen. Všechny poletí reprezentovat Českou republiku na světovou soutěž krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám