Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes je to přesně týden, kdy se vynikající český herec Jan Tříska (†80) vydal na procházku po Karlově mostě, kde v sedě na okraji mostu od sousoší svatého Norberta, Václava a Zikmunda pozoroval Vltavu. I přes napomenutí a výzvy kolemjdoucích své místo nechtěl opustit. Pád ze čtrnáctimetrové výšky do ledové vody se mu nakonec stal osudným.

Deník Blesk nyní přišel s exkluzivními informacemi, které osvětlují odchod známého herce z tohoto světa. „Z policejního spisu vyplývá, že byť ležel ve vodě tváří dolů nejméně deset minut, v plících měl vody jen nepatrné množství a podlehl mnohačetným poraněním! Ta si nejspíš způsobil o mostní pilíř či dopadem na vodní hladinu. Ze zprávy patologa vyplývá mimo jiné i to, že měl zlomenou páteř,“ uvedl deník.

Jan Tříska zemřel v pondělí v brzkých ranních hodinách. Na místo jeho pádu z Karlova mostu lidé stále přinášejí květiny a zapalují svíčky. Naposledy se s ním veřejnost, rodina i přátelé budou moci rozloučit v pátek 6. října od deseti hodin v Národním divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám