Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, jedna z televizí na barrandovském kopci na hodinu vyhodila moderátory a životní partnery Aleše Cibulku s Michalem Jagelkou. Právě druhý z nich, kterého nejvíc proslavilo dabování hollywoodské megastar Leonarda DiCapria, je trnem v oku herci Radku Kuchařovi! Co o něm řekl!

Toho, že Radek patrně Alešův a Michal fanoušek moc nebude, jsme si všimli ve chvíli, kdy na sociální síti uveřejnil odkaz na článek o vyhazovu obou pánů a přidal k tomu vlastní peprnější text.

„To mě strašně mrzí, že kluci končí. Snad jim otevřou dveře někde v nějaké hřejivější telce. Ono totiž: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. B***y zákeřný,“ uvedl doslova Kuchař.

„Známe se dlouhá léta, navíc Michal ho vloni v střídal v pořadu Kolotoč v kuchyni. Nešlo ale o vyšoupnutí. Radka jako moderátora nechtěli, hodlali změnit koncepci a celý štáb, realizační tým pod sebe vzali Slováci, oslovili Michala a natočilo se pouhých 12 dílů,“ napsal nám k tomu Aleš Cibulka.

Radek Kuchař potvrzuje, že jeho nevraživost vychází z tohoto problému. „Opravdu jsem na tom nebyl finančně závislý (jako podnikatel je takříkajíc těžce za vodou – pozn. red.). Ale myslím, že profesionál a kolega by zvedl telefon a zavolal, co se děje. Vzal bych to. Ale to se nestalo, což mě naštvalo. Proti homosexuálům samozřejmě vůbec nic nemám, je mezi nimi spousta fajn lidí,“ vysvětlil Super.cz Radek, kterého v mládí proslavila role ve filmu Perníková věž.

„Chápu, že se tehdy Aleš vracel po odmlce do televize, takže chtěl mít také místo pro svého přítele, ale stačilo cinknout a bylo by to v klidu. I v dabingu se považuje za podraz, pokud někdo vezme kšeft, i když ví, že dotyčného herce mluví obvykle někdo jiný. Považoval bych prostě za slušnost si to vyříkat, ale telefon nezazvonil. Třeba se ale jednou potkáme a vysvětlíme si to,“ dodal Kuchař, který dodal, že mu jde vlastně o princip. Raději se prý věnuje dabování, než aby se promenádoval před kamerou.

Reklama

Další články

Načítám