Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se na módních molech často objevují potomci slavných, ať už z branže módní, nebo například herecké, není žádnou novinkou. Jistě jste už minimálně jednou zaslechli o dětech Cindy Crawford, Kaie a Presleym, nedávno jste si mohli přečíst o dceři Jamieho Foxxe, hodně je slyšet o dcerách Lisy Rinny nebo Paris Michaela Jacksona... A tentokrát bude řeč o mladých mužích.

Na modelingovou dráhu vkročili také synové Pamely Anderson, devatenáctiletý Dylan a jednadvacetiletý Brandon Thomas. Druhý jmenovaný předváděl na nedávném newyorském týdnu módy hned na několika show. Pro prezentaci svých modelů si jej vybraly značky Philipp Plein nebo Dolce & Gabbana. Žádaný je i na starém kontinentě a z New Yorku za módou odletěl do Milána.

Značka Adidas při přípravě show na newyorském fashion weeku také sáhla mezi známá jména a mimo jiné vybrala dvacetiletého Raffertyho Lawa, syna herce Juda Lawa.

Reklama

Další články

Načítám