Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt Denisy Bílé (†26), hobojistky, která zemřela v pátek 15. 9. pod koly auta, jež jí bohužel na přechodu pro chodce nedalo přednost, otřásla obrovskou masou lidí. Bubeníku populární kapely Mirai Šimonu Bílému se zhroutil svět. Ohromná podpora na pohřbu mu ale dodala zase sílu žít!

Poslední rozloučení proběhlo už dvaadvacátého září za účasti nejen mnoha hudebníků. Ti, kteří za každých okolností usměvavou a srdečnou ženu znali, nedokázali pochopit, proč zrovna ji postihlo takové neštěstí.

Podle našich informací prakticky všichni splnili poslední přání hudebnice. Ta totiž toužila po tom, aby její případný pohřeb byl veselý, plný barev a byl oslavou života. A to se nakonec stalo, přestože bolest v srdcích pozůstalých přetrvává.

„Děkuji všem blízkým a přátelům za podporu a také za vaší velkou účast na rozloučení s Denčou. Bylo vidět, kolik lidí za svůj život pozitivně ovlivnila. Protože se vás sešlo více než tisíc, někteří se nemohli do kostela dostat a vidět projekci,“ napsal Šimon dojatě na sociální síť, kam umístil i zmíněné video pro ty, kteří je neměli šanci zahlédnout na posledním rozloučení.

Kapela Mirai po tragédii přerušila činnost a odsunula i plánované turné k nové desce. Koncem října ale přesto na počest Denisy vystoupí v Lucerně, zbytek tour bude pak probíhat od března.

Reklama

Další články

Načítám