Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) září štěstím. Její třináctiměsíční dcera Claudia udělala první krůčky. "Tahle novinka je pro mě stokrát významnější než sebelepší kšeft. Claudinka udělala své první samostatné krůčky a nadále už chodí sama," řekla Super.cz Kristelová.

Bez drsného pádu se první kroky roční holčičky neobešly. "Uklouzla a trošku si rozsekla čelíčko a má bouli jak hrom. Ale je v pořádku. Mě to vyděsilo o dost víc než jí," prozradila dnes již s úsměvem moderátorka.

Bohužel nemohl být u prvních krůčků dcery manžel Kateřiny, hokejista Martin Tůma. Má angažmá ve Slovinsku. Za to u toho byla moderátorky maminka Jana. "Udělaly jsme si s mámou a Claudií dámský víkend v Mariánských lázních. Najednou se v hotelu Claudia rozeběhla za číšníkem  a musím říct, že mojí mámu to doslova rozbrečelo," řekla Kateřina.

Její muž Martin si na dceru bude muset měsíc počkat. "Byla jsem za Martinem před pár dny sama bez dcery, abych nám tam vytvořila druhý domov. S Claudinkou se chystáme za necelý měsíc, tak se těším jak to tátovi předvede," uzavřela Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám