Hlavní obsah
Článek

Ve 26 letech je Farrah Abraham matkou téměř devítileté dcery Sophie. Pro dítě, které si pořídila ještě jako teenagerka, si zajistila hlídání, a vyrazila do Evropy chytat bronz.

Hvězdička televizních reality show V 16 těhotná a Náctiletá maminka je na dceru sama. Sophiin otec Derek Underwood totiž zemřel při autonehodě ještě předtím, než se narodila. Farrah rodičovské povinnosti zvládla, ale jako tradiční maminka nevypadá.

Televizní celebrita se nevyrazila slunit do Miami jako většina Američan, ale bronz chytá v Řecku. Dovolenou v Evropě si může dovolit díky sponzorům, jimž na svých webových stránkách za finanční výpomoc slibuje soukromý video chat.

Farrah si chce nejspíš z dovolené přivézt nejen zážitky, ale také opálení. Na pláži stáhla jednodílné modré plavky a prsní partie zahalila podivnou stříbrnou podprsenkou, jejímž cílem nejspíš bylo přitahovat sluneční paprsky. Módní výstřelek na jejích ňadrech moc nedržel, protože spíše než plavky připomínal šperk. Při chůzi si tak Farrah musela své ženské zbraně jistit.

Reklama

Další články

Načítám