Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) po úprku z domu svého "spasitele" Josefa Rychtáře dál zůstává zavřená ve své uhříněvské vile. Se světem komunikuje jen údajně prostřednictvím Facebooku. A právě na své tamní stránce napsala, že ji čeká zákrok doktorů. "Mám obavy z operace, která mě čeká," uvedla Iveta bez dalších podrobností. Podle neověřených zpráv se především bojí toho, že se po narkóze už neprobudí.

Podle našich informací měla před časem vážné potíže se zády, v úvahu by mohl přicházet také gynekologický zákrok. Mnoho jejích fanoušků si jistě pamatuje na to, jakým martyriem si prošla před dvěma lety s cystou. Nejpravděpodobnější příčinou operace je ale napravení následků Ivetina pádu v domě u Rychtáře. Vždyť kontroverzní zpěvačka se již minulý týden svěřila s tím, že ji rameno, klíční kost, vazy a žebra po úraze pořád pěkně bolí. Musela také na rentgen, zda jí všechno srůstá v pořádku. Kdo ví, zda právě kvůli tomu nebude muset pod kudlu.

Bartošová si také posteskla, že trpí úzkostmi kvůli svému synovi, jehož se vzdala ve prospěch otce Ladislava Štaidla. "Dnes jsem měla trochu stav úzkosti, myšlenkama jsem stále u svého syna. Chci mu dokázat, že tu jsem a budu pro něho," dodala Bartošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám