Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč) a postele (od 1 999 Kč)! Neváhejte využít slev na více než 400 sedaček a 150 postelí v naší nabídce, které končí 12.10. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Velká sedačka ve tvaru U s neskutečnou slevou 36 % platí pouze do 12.10.!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2017, to je sedačka Maroko, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní pytloviny je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrky a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Krásná sedačka, ze které se vaši známí posadí na zadek. Sleva 35 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2017, to je sedačka Deluxe, která splňuje nejpřísnější požadavky na kvalitu a funkčnost! Velký rozklad samozřejmostí. Sleva 8 500 Kč platí pouze do 12.10. Sedačku Deluxe nabízíme v kombinace pevné eko-kůže na korpus a kvalitní žinylkové látky na sezení. Levněji v ČR nenajdete!

Nová sedačka nemusí být drahá. Za pouhých 7 499 Kč dostanete nejmodernější kousek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevám až 65 % na sedačky je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 400 typů sedaček pro rok 2017. Např. oblíbená rohová sedačka Karol s rozkladem, za neskutečnou cenu 7 499 Kč! V nabídce máme spousty dalších.

Moderní box spring postel včetně matrací za neskutečnou cenu 14 999 Kč! Platí do 12.10.2017

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme více barev i typů. Postele typu boxspring jsou vhodně skládané z různých vrstev materiálů a systémů, které vytváří perfektní místo pro spánek a odpočinek. Výška horní matrace zajišťuje pohodlné zvednutí i dosednutí.

Postel Veronika + 2x noční stolek za cenu 3 999 Kč. Sleva 43 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní postel 180x200 cm a nyní s nočními stolky v ceně! Nabízíme v 5 barevných provedeních. Můžete dokoupit další elementy (skříň, komoda) a vytvořit si celou ložnici. Nábytek řady Veronika podléhá nejnovějším trendům a nezruinuje vaši peněženku.

Další články

Načítám