Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Běžnému seznamování na ulici nebo v barech už téměř odzvonilo. Fenoménem dnešní moderní doby je online seznamování. Hledání partnera z pohodlí domova je totiž nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak se seznámit. Chcete vyzkoušet online seznamování i vy? Pak nezapomínejte dodržovat určitá pravidla. Originalita, aktivita a trpělivost jsou tím, co vás k vaší osudové lásce stoprocentně přiblíží!

Chcete se seznámit na internetu? Respektujte pravidla online seznamování a lásku si určitě najdete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina uživatelů nemá v dnešní době téměř na nic čas. Natož pak na svůj osobní život a seznamování. Pokud je to i váš případ, zauvažujte o možnosti seznámit se na internetu. To, že se seznamuje online snad každý druhý Čech, vám značně nahrává do karet. Databáze seznamek praskají ve švech. Denně se na ně registrují stovky až tisíce nových uživatelů. Pozor však na jednu zásadní věc. Není seznamka jako seznamka! Registrujte se na takovou seznamku, kde je prioritou vážný partnerský vztah a kde uživatelské profily denně kontrolují. Registrujte se na prémiovou seznamku ELITE Date!

Pouhých 30 minut času může ovlivnit zbytek vašeho života. Dejte si tedy na svém profilu záležet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr nejvhodnější online seznamky není tím jediným, na co byste si měli dát při seznamování na internetu pozor. Pamatujte i na to, že v databázích seznamek jsou zaregistrovány statísíce uživatelů a právě vy musíte být nějakým způsobem výraznější než ti ostatní. Váš jediný cíl je tedy vytvořit takový profil, který na první pohled zaujme! Že nevíte jak? Třeba tím, že si do něj nahrajete fotografii, na které vám to opravdu sluší a napíšete o sobě jen to nejlepší! Nedělejte však ze sebe někoho, kým nejste. Buďte upřímní, optimističtí, originální. Nepoužívejte omšelé fráze a nestěžujte si! Takové profily nikoho nezaujmou.

Vytvořením profilu seznamování nekončí. Chcete-li uspět, musíte s profilem pravidelně pracovat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pouhé založení profilu vás k vaší lásce nedovede. Při online seznamování musíte být aktivní. Svůj profil pravidelně navštěvujte. Postupně ho dolaďujte k dokonalosti. Čas od času obměňte otázky na partnera nebo změňte profilovou fotografii. Zaujmete tím nové tváře. Používáte-li při seznamování filtr, občas ho na chvíli vypněte nebo v něm změňte požadavky na partnera. Přidejte rok nebo dva věku, uberte pár centimetrů výšky, slevte na vzdělání nebo se zkuste seznámit s uživateli žijícími ve vedlejším kraji. V návrzích partnerů se vám najednou objeví partneři, o kterých jste neměli dosud ani tušení. Někdy i takové ústupky mohou přinést do vašeho života štěstí a lásku.

Ne nadarmo se říká, že aktivním štěstí přeje! Nečekejte, až vám spadne láska do klína. Hledejte ji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poznávejte lidi, kteří o vás projevili zájem. Pečlivě vnímejte to, co o sobě píší. Čtěte mezi řádky. Nevzdávejte to po prvním odmítnutí nebo ve chvíli, kdy nedostanete odpověď na vaši zprávu. Buďte trpěliví. Vezměte iniciativu do svých rukou. Nečekejte, až vás někdo osloví a pozve na kávu. Oslovujte partnery sami. Pokud vám stále nepíše člověk, který se vám líbí, oslovte ho vy. Nemáte co ztratit. Svou aktivitou můžete jedině získat! Jednoduše napište, že se vám líbí a že ho zvete na skleničku. A pak už jen čekejte na jeho / její reakci. Pamatujte, že na každého se štěstí usměje! Jen na někoho dříve a na někoho trochu později. Věřte tomu, že láska si najde každého. I vás!

Nebuďte single, seznamte se! Registrujte se na ELITE Date ještě dnes.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na nejkvalitnější české on-line seznamce ELITE Date najdete více než 200.000 ověřených uživatelských profilů. Je tedy z čeho vybírat!

Další články

Načítám