Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Příští rok se v Ostravě uskuteční koncert, který asi bude povinností pro všechny fanoušky v březnu zemřelé Věry Špinarové (†65). Hold jí rok od jejího úmrtí (26. března 2017) přijdou vzdát zpěváci a zpěvačky, které milovala. A vypadá to, že půjde o opravdový hudební výkvět!

Podle našich informací nebudou chybět Jaromír Nohavica (70), Petr Bende (46), z kamarádek z branže pak Heidi Janků (61), Ilona Csáková (53), Petra Janů (71) a Marie Rottrová (82).

„Nezlobte se, ale o tom je opravdu naprosto předčasné mluvit. Bylo by to i neslušné, dokud nejsme napevno dohodnuti a nejsou podepsané smlouvy. S mnoha umělci ještě dojednáváme podrobnosti. S jistotou mohu teď říct jen to, že rozhodně nebude chybět Heidi Janků,“ řekl Super.cz syn Špinarové Adam Pavlík, který akci pořádá.

„Momentálně si domluvení umělci rozdělují Věřiny písničky. Je to složitá domluva, protože je potřeba, aby jim sedly. Ale všichni jsou ohromně vstřícní,“ sdělila nám jedna z oslovených umělkyň.

Podle našich zpráv bude koncert ve velké ostravské hale a bez přítomnosti televize. Pavlík z akce nechce dělat šarádu a estrádu pro milióny. Nemá jít o monstr akci, na které by jako pořadatel vydělal milióny. „Televize tam skutečně nebude, je to pro fanoušky,“ potvrdil nám Adam.

Reklama

Další články

Načítám