Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koho jiného už si taky kandidátky Miss Bum Bum 2017, brazilské soutěže oceňující krásu místních ženských prdýlek, mohou vzít do hledáčku, chtějí-li parodovat něčí velký zadek. Samozřejmě, že to odnesla americká realitní stálice Kim Kardashian (43), která má asi nejslavnější hýždě na světě.

Pak tu jde hlavně o to, že pokud se Kim objeví na titulce nějakého časopisu, její sedací část v tom hraje zásadní roli. Jí to ale vůbec nevadí. Zadek je tím, co jí vydělává milióny dolarů. A tak jeho slávu přiživuje sama ještě další nekonečnou záplavou soukromých (ale přísně stylizovaných snímků).

Nyní se na této vlně svezla finalistka Miss Bumbum Andressa Prata, která věc ovšem nepojala ironicky, nýbrž marketingově a se vší vážností. Obsahem jejího sdělení s parafrázovanými obrázky je totiž tvrzení, že její zadek má naprosto shodné parametry s tím slavným Kardashianovským. Nejedná se tedy o parodii, ale tak trochu o lacinou srovnávačku. Vznikly z toho však pro fanoušky této části ženských těl velmi zajímavé obrázky, které vám přinášíme v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám