Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve minulý rok v březnu ho pustili z kriminálu, do něhož se dostal o dva roky dřív za ilegální přechovávání střelných zbraní. A co byste vlastně také od člena gangu Crips očekávali jiného?

Dnes je ale všechno jinak, drsňák Jeremy Meeks (33) je díky svému démonickému pohledu oblíbeným modelem, který je samozřejmě dávno napravený a neškodný jako beránek.

A aby toho nebylo málo, pracovat pro peníze také momentálně nemusí. Užívá si totiž jmění beznadějně zamilované dědičky obřího maloobchodního impéria, mladé miliardářky Chloe Green (26). Ta je s ním navíc od září zasnoubená.

Jeremy ale úplně nezahálí. Dobře si je vědom toho, že musí čas od času něco nafotit, aby si svoji popularitu udržel. Jen si na rozdíl od ostatních kolegů z branže může docela svobodně z nabídek vybírat. Stejně jako tomu bylo teď, když kývl na focení reklamy, v níž má jednoduchou roli. Bude prostě zase na pár hodin „tím zlým týpkem“ ze své minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám