Hlavní obsah
Článek

Plnoštíhlou Michelle McManus mohli diváci vidět v pořadech Pop Idol a Jste to, co jíte. V prvním z nich bodovala jako zpěvačka, v druhém bojovala s nadváhou.

Z boubelky, která v televizi předvedla svůj hlas i plnoštíhlé tělo, je vdaná paní. Sedmatřicetiletá zpěvačka se ve Skotsku provdala za svého snoubence Jeffa Nimma, který ji před rokem požádal o ruku na dovolené na Kanárských ostrovech.

Michelle měla hodně stylovou svatbu. Ženich si oblékl zelené sako a tradiční kilt. Nevěsta vzhledem ke své korpulentní postavě zvolila volné šaty s dlouhými rukávy. Dějištěm jejich veselky se stal přístav Mallaig na severozápadě Skotska.

Plnoštíhlá zpěvačka se v roce 2003 stala vítězkou druhé řady hudební soutěže Pop Idol. O dva roky později se objevila v britské verzi pořadu Jste to, co jíte. Tehdy při své výšce 157 centimetrů vážila 146 kilogramů.

„Každý by chtěl zhubnout a vypadat nejlépe, jak je to možné. Ať už jsem vážila více, či méně, vždycky jsem byla sama sebou,“ řekla zpěvačka, která už se kvůli váze trápit nemusí. Manžel je s jejími proporcemi spokojený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám