Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si ji jako sexbombu, která moderovala erotický pořad Peříčko. Jana Štefánková už je ale dávno jinde. Sympatická blondýna se vytratila ze světa šoubyznysu, a kromě toho, že dává manažerům lekce společenského chování, tak se svým manželem podniká s nemovitostmi na Mauriciu a Seychelských ostrovech, kde s rodinou velkou část roku žije.

Bývalá playmate vypadá stále skvěle, ale už dávno nefunguje jako modelka. Na dřívější léta ale občas vzpomene, jak se tomu stalo i ve spolupráci s módním magazínem Grade. „Myslím, že Jana představuje osobnost, která je nezapomenutelně v myslích lidí zapsaná už z 90. let. I když již v šoubyznysu nijak neparticipuje, je svým životním příběhem a osobností velmi zajímavá a inspirativní,” komentoval svůj výběr krásky z obálky šéfredaktor Pavel Mahdal.

Samotné focení se Štefánkovou probíhalo na pozadí funkcionalistické Winternitzovy vily. Jana si před objektiv slovenského fotografa Lukáše Kimličky stoupla v modelech od Hermés, Bottegy Venety či Diora. Výsledné fotky odpovídají jejímu současnému postavení. Jana se totiž loni stala honorární konzulkou Seychelských ostrovů. Jedná se o čestnou funkci, ale pro ostrovy velikosti Seychel velmi důležitou. „Jana tedy musí hledět na diplomatické kódy, co se týče sebeprezentace, ale ona byla vždy i tak velmi sofistikovaná,” dodává Mahdal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám