Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si ji jako sexbombu, která moderovala erotický pořad Peříčko. Jana Štefánková už je ale dávno jinde. Sympatická blondýna se vytratila ze světa šoubyznysu, a kromě toho, že dává manažerům lekce společenského chování, tak se svým manželem podniká s nemovitostmi na Mauriciu a Seychelských ostrovech, kde s rodinou velkou část roku žije.

Bývalá playmate vypadá stále skvěle, ale už dávno nefunguje jako modelka. Na dřívější léta ale občas vzpomene, jak se tomu stalo i ve spolupráci s módním magazínem Grade. „Myslím, že Jana představuje osobnost, která je nezapomenutelně v myslích lidí zapsaná už z 90. let. I když již v šoubyznysu nijak neparticipuje, je svým životním příběhem a osobností velmi zajímavá a inspirativní,” komentoval svůj výběr krásky z obálky šéfredaktor Pavel Mahdal.

Samotné focení se Štefánkovou probíhalo na pozadí funkcionalistické Winternitzovy vily. Jana si před objektiv slovenského fotografa Lukáše Kimličky stoupla v modelech od Hermés, Bottegy Venety či Diora. Výsledné fotky odpovídají jejímu současnému postavení. Jana se totiž loni stala honorární konzulkou Seychelských ostrovů. Jedná se o čestnou funkci, ale pro ostrovy velikosti Seychel velmi důležitou. „Jana tedy musí hledět na diplomatické kódy, co se týče sebeprezentace, ale ona byla vždy i tak velmi sofistikovaná,” dodává Mahdal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám