Hlavní obsah
Článek

Nemá se za co stydět, a také se nestydí. Americká modelka Hailey Baldwin (20) si v pondělí vyrazila na procházku po Beverly Hills a pod tílko si nevzala podprsenku. Proč by to také dělala? Tvar jejích ňader má nějakou dobu už mezinárodní věhlas.

Jde o druhou takovou ukázku poprsí během jednoho týdne. Ta předchozí byla ale přeci jen trochu stylovější. Když před týdnem defilovala na červeném koberci jako host milánského týdne módy, byl to (až na ta přiznaná prsa) úplně někdo jiný. V téhle maskáčové lady byste totiž onu krásku rozhodně nepoznali.

Dcera Stephena Baldwina ze slavného hereckého klanu se modelingem zabývá profesionálně teprve zhruba tři roky, ale za tu dobu na sebe stačila již mnohokrát upozornit a nebyly to žádné štěky. V roce 2015 se už ocitla na obálce prestižního módního magazínu Vogue, byla tváří kampaně Ralph Lauren, přehlídku šla třeba pro Tommyho Hilfigera. Na předváděcím mole se prošla už i po boku topmodelek, jako jsou Miranda Kerr (40), Alessandra Ambrosio (42) nebo Chanel Iman. Ale když se podíváte na civilní snímky zmíněných žen, je to zatím úplně jiná liga.

Přitom by Hailey mezi slavné andílky ze stáje Victoria´s Secret tak ráda patřila. „Chci chodit přehlídky Victoria´s Secret, je to sen každé dívky,“ přiznala pro britský server MailOnline. Takové štěstí se na ni ale zatím neusmálo. Přestože se v New Yorku zúčastnila konkurzu, vybrána nebyla.

Reklama

Další články

Načítám