Hlavní obsah
Článek

Pár dní před tím, než odletěla s rodinou zpět za velkou louži, nafotila moderátorka Zuzana Belohorcová (48) pořádně žhavé fotografie. Tělo předvedla ve velmi sexy kouscích při focení vlasové kolekce.

"Pro letošní kolekci jsem vybral odvážnější outfity, ale myslím, že v nich vyniknul všechen sexappeal, co v sobě Zuza má," prozradil Libor Smrž, který za focením stojí.

Víc než na vlasy, tak budete zírat na její vymakané tělo. A to během focení Super.cz tvrdila, že je úplně mimo formu. "V Čechách jsem byla dva měsíce, tak jsem se pěkně vykrmila. Navíc jsem byla na operacích, takže ani cvičit jsem nemohla. Takže v top formě jsem fakt nebyla. Do té se dostávám zase teď na Floridě," řekla Belohorcová.

Její kadeřník z krátkovlasé Zuzany během léta zase udělal dlouhovlásku. A moderátorka slíbila, že u toho zůstane i v Americe. "Bude to trošku složitější. V Americe, když jdete na posunutí vlasů, tak ty stávající hned vyhodí. Berou to tak, že jsou na jedno použití a dávají vždy nové. Je to byznys. Ale ty, co mi Liborek nandal, jsou super kvalitní a velmi drahé. Takže se za ně budu muset prát a žádné vyhazování rozhodně nebude," dodala Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám