Hlavní obsah
Článek

Čeká nás soudní bitva desetiletí? Alespoň co se zájmu médií týče? Jedna z nejlegračnějších osob mužského pohlaví v tomto státě tak dlouho chodila se džbánem pro vodu (rozumějte nejen s přisprostlými básničkami na sociální síť), až došla trpělivost, a reakce jeho o 31 let zralejší exmilenky na sebe nenechala dlouho čekat! Ondřej Koptík (34) svou ex, herečku Hanu Gregorovou (71), naštval tak, že na něj poštvala právničku!

„Uveřejnil jsem něco o Radoslavu Brzobohatém (zesnulý manžel Gregorové - pozn. red.), musím uznat, že to bylo už moc. A večer mé mámě volala právnička. Znám ji, dělala mi rozvod. Tu prý Hanka požádala o to, aby mi zavolala, že už je toho moc, a že bych toho měl nechat. Pochopil jsem to jako prosbu, ne výhrůžku, ale asi by to pak právně řešili. Tak jsem to smazal a na dva dny dal klid. Ale už pokračuju dál,“ směje se Ondřej s tím, že za básničky ho snad nikdy nikdo neodsoudí.

„Vzkázal jsem jí, že takhle přes prostředníka se mi to nelíbí, že mi to mohla říct sama. Vždyť jsem jí i třikrát volal a ona mi to nezvedla?!“ zlobí se Koptík, který by možná, pokud by se taková anketa konala, vyhrál i první místo v hodnocení Nejotravnějšího exmilence roku.

„Nechápu to. Je to celé divné. Navrhoval jsem, že stačí, aby mi zatelefonovala, v klidu bychom si popovídali, a já bych na oplátku s tím psaním na sociální síť skončil. Ale neozvala se,“ diví se bývalý přítel slovenské herečky.

Zdá se, že umělkyně tento návrh nevyslyšela, protože má rozum a odmítla přistoupit na Koptíkovu hru.

Co dalšího ho napadne?

Reklama

Další články

Načítám