Hlavní obsah
Článek

Diváci se shodují na tom, že nejkrušnější chvilky letos v kinech zažili při sledování hororu To. Velkou zásluhu na tom má představitel strašidelného klauna jménem Pennywise. A nebo spíše tvůrci jeho masky.

Málokdo totiž v monstru z hollywoodské adaptace kultovní knihy Stephena Kinga poznal atraktivního herce Billa Skarsgarda (27). Je to neuvěřitelné, ale jde o fešáka, který v mysteriózním seriálu Hemlock Grove ztvárnil upíra Romana. Hrůzu nahánějící role jsou mu, zdá se, předurčeny.

Bill je členem slavného hereckého klanu. Jeho otcem je Stellan Skarsgard z muzikálu Mamma Mia! a bratrem Alexander Skarsgard, který nedávno získal cenu Emmy za vedlejší roli v seriálu Sedmilhářky. O talent v této rodině opravdu není nouze.

Kingova kniha To byla zfilmována již v roce 1990 pro televizní obrazovky. Letošní hollywoodská adaptace v kinech zaznamenala obrovský úspěch. Horor s rozpočtem ve výši 35 miliónů amerických dolarů už celosvětově utržil téměř půl miliardy a nechal za sebou Padesát odstínů temnoty i pokusy o vzkříšení Vetřelce, Pobřežní hlídky a legendy o králi Artušovi. Bill Skarsgard si tak roli děsivého klauna v září roku 2019 zopakuje.

Reklama

Další články

Načítám