Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenských akcích se spolu Kamil Bartošek alias Kazma a Andrea Kalousová neobjevují. Na vině je s největší pravděpodobností fakt, že na Českou Miss World 2015 praskl románek s Leošem Marešem a ona se rozhovorům s novináři vyhýbá jako čert kříži. Jiná věc je, že jí její odmítavý přístup k novinářům bere pracovní příležitosti.

Bylo proto velkým překvapením, když na finále České Miss 2017 dorazil a s Kazmou ruku v ruce jako pár. A nezůstalo jen u toho. Během finálového večera spolu milenci usazení na čestných místech pod přehlídkovým molem nonstop cukrovali. Na afterparty pak ovládli taneční parket a byť na kontroverzního provokatéra a modelku mířily objektivy fotoaparátů, tak si několikrát vyměnili vášnivé polibky.

Kazma chodí s Kalousovou již rok. Předtím byl internetový buřič z pořadu One Man Show ve vztahu například s moderátorkou Kateřinou Kristelovou.

Reklama

Další články

Načítám