Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka letošního ročníku Miss Face Kateřina Kasanová je velice podobná topmodelce Lindě Vojtové (38) a horkou favoritkou na vítězství. A také lákadlem pro pány, před pár dny se rozešla s přítelem.

Kateřina více jak rok žila s fotbalovým brankářem FC Jablonec Adamem Richterem. "Je to tak, už spolu nejsme. Ještě to trošku bolí, ale snažím se na to nemyslet a soustředit se nyní hlavně na sebe a na finále Miss Face," řekla Super.cz modelka.

Kateřina stále slýchává, jak moc je podobná Lindě Vojtové. "Těší mě to. Linda se mi hodně líbí. Dlouho jsem ji měla jako vzor, sleduju ji na sociálních sítích. Mým největším vzorem jsou modelky Victoria´s Secret," upřesnila Kateřina, která se pyšní ještě jednou zajímavostí, má jedno oko modré a druhé hnědé.

Do finále soutěže krásy, které se koná již tuto sobotu, chce především zapracovat na postavě. "Už měsíc se hlídám v jídle a denně cvičím. Na postavě mám největší rezervy, musím zamakat co nejvíc," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám