Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) se poprvé ruku v ruce objevila ve společnosti se svým přítelem, fotbalistou Patrikem Dresslerem. Doposud o něm mluvila spíš jako o kamarádovi a vážný vztah nepotvrdila. To už se změnilo.

"Už to není kamarád, letní láska, už je to partner," řekla Super.cz Nikol. S fotbalistou žije ve společné domácnosti od prvního rande. "Trošku mi chybí ty začátky, kdy se randí, dávají se srazy... O to jsme přišli, vlítli jsme do toho hodně rychle. Ale zase jsme za tři měsíce poznali, jaký je spolu žít, a funguje to," říká Nikol.

Patrik jako pravý romantik jí doma připravuje překvapení. Po návratu z nedávné dovolené v Tunisku, kde byla s kamarádkou, ji čekal byt vyzdobený okvětními lístky růží - od dveří až k posteli, kde na Nikol čekal šperk se srdcem. "To mě dojal až k slzám, bylo to nádherný," prozradila na párty k připravovanému listopadovému Ostrava Fashion Weekendu, kde bude předvádět.

S Anetou Vignerovou jsou jediné dvě Miss, které byly vybrány pro oba letošní fashion weeky, pražský i ostravský. "S Anetou jsme asi jediné, které máme parametry modelky i tu výšku. Lidé uvidí, že jsem nejen Miss a instagramová holka, ale i modelka. Za to jsem moc ráda," dodala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám