Hlavní obsah
Článek

Muzikant Janek Ledecký (61) si napsal titulní roli v muzikálu Iago doslova na tělo. A na to se také divačky mohou těšit. V druhé polovině tříhodinového díla jej mohou vidět v rozepnuté košili, kdy předvede opálené tělo a pekáč buchet na břiše.

Jak to dělá, že se ve svém věku ještě pořád může svlékat na pódiu a vypadá lépe než o generaci mladší kolegové? "Mám štěstí, že mi to nedá moc práce. Ale jednu radu bych měl: Nepřežírejte se! Je to jednoduché," svěřil své tajemství Janek.

Na jevišti se svlékají i Cassiové Ladislav Korbel a Milan Peroutka (34), což je také docela hezký pohled. S Othelly je to ovšem horší. Tomáš Novotný, který tuto roli ztvárňoval na premiéře, není také zlý, ale jak už jsme zmínili, ten další, Lukáš Adamec, (37) od vítězství v poslední SuperStar docela přibral.

"Lukáš mi slíbil, že s tím něco udělá, ale slíbil mi to před rokem na premiéře v Bratislavě. A zatím s tím něco udělal, ale ne tím správným směrem. On spoléhá na to, že zpívá jako anděl, a to teda fakt zpívá," uzavřel Janek, jehož tělo mohou divačky do konce sezóny, když tedy nenatrefí na jeho alternaci Petra Vondráčka, který ale taky vypadá hodně dobře, vidět ještě padesátkrát.

Reklama

Další články

Načítám