Hlavní obsah
Článek

Jen málokdy se Aleši Hámovi (50) podaří, aby někam vyrazil za kulturou, aniž by v představení sám účinkoval. Ale snaží se. "S dětmi chodíme do divadel, na výstavy a koncerty," svěřil Háma, jenž po dlouhé době vyrazil jen s půvabnou manželkou, bývalou tanečnicí Gábinou, na premiéru muzikálu.

Aleš si užívá porotcování v show Tvoje tvář má známý hlas. "To není žádná velká příprava, na rozdíl od doby, kdy jsem sám soutěžil. Jen se podívám na originální klipy, na jejich tréninky, a pak už si to jdu jenom užít, což je radost. Horší je to s tím hodnocením, když musím hodnotit kamarády a udělovat ten jeden bod, který někdo dostat musí. Ale neberu to tak vážně a doufám, že oni taky ne. Je to prostě zábavný televizní pořad," míní.

Aleše ale opět uvidíme jako účinkujícího a máme se na co těšit. "Je to mimořádné taneční vystoupení, skoro bych řekl, že variace na dílo Sergeje Polunina. Honza Kopečný zpívá a já to ztvárňuju pohybem. Je to hodně zajímavé, a trochu si myslím, že i na celoživotní cenu Thálie v oboru balet," smál se Aleš.

"Ženě jsem zatím záznam nepouštěl, zatímco kamarádům ano, a upřímně se u toho bavili. Chci, aby to manželka viděla až v premiéře na velké obrazovce, protože to bude velký zážitek. Zasloužilo by si to i promítání ve velkém sále hotelu Thermal před filmovým festivalem," uzavřel se svým pověstným humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám