Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte největší slevy spojené se zimou? Omyl! Obrovské slevy jsou i na podzim, stačí vědět, kde je hledat. Začít můžete v největší internetové drogerii Ageo.cz, kde právě teď probíhá podzimní mega výprodej plný akčních slev. Doplňte zásoby drogerie a kosmetiky se slevami i 60–70 %!

Ukázka úspory na nákupech online

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

<table class="basic"><tbody> <tr><td>Produkt</td><td>Běžná cena</td><td>&nbsp;Mega sale na Ageo</td></tr> <tr><td>Domestos</td><td>71,-</td><td>&nbsp;35,-</td></tr> <tr><td>Cif Cream</td><td>59,-</td><td>&nbsp;32,-</td></tr> <tr><td>Sunglight Classic</td><td>499,-</td><td>&nbsp;269,-</td></tr> <tr><td>Lovela</td><td>349,-</td><td>&nbsp;199,-</td></tr> <tr><td>Ariel, 80 praní</td><td>599,-</td><td>&nbsp;319,-</td></tr> <tr><td>Duck 5v1</td><td>84,-</td><td>&nbsp;42,-</td></tr> <tr><td>Vanish Oxi Action</td><td>299,-</td><td>&nbsp;189,-</td></tr> <tr><td>Ceresit Aero 360°</td><td>399,-</td><td>&nbsp;269,-</td></tr> </tbody></table>

Nákup na internetu je výrazně levnější a jednodušší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni už si zvykli kupovat drogerii a kosmetiku online, protože nechtějí nakupovat předražené zboží v kamenných obchodech. A co vy? Nákup na internetu je výrazně levnější a jednodušší, bez front a s doručením až domů bez tahání těžkých tašek. Nakupovat můžete kdykoli během dne a z pohodlí domova si v klidu vše prostudovat a porovnat. Jinými slovy ušetřit čas, který byste strávili v obchodě, a místo toho ho využít podle svých představ.

Celoroční zásoba Persilu a Somatu zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedině v největším českém e-shopu s drogerií a kosmetikou Ageo.cz rozdávají celoroční zásobu Persilu a Somatu zdarma! Už se stalo zvykem, že ke každému nákupu v tomto internetovém obchodě dostanete nějakou odměnu či dárek, ale tentokrát už je to vážně přes čáru. Stačí jen nakoupit na Ageo.cz jakékoliv zboží od Henkel jako Persil, Perwooll, Silan, Somat, Bref, Pur, Clin a další a automaticky se zařadíte do slosování o 20 balíčků.

Další články

Načítám