Hlavní obsah
Článek

Laďku Něrgešovou byste na první pohled netipovali na mámu dvou dětí, která měla ještě před rokem o třicet těhotenských kilo navíc. Ta jsou totiž všechna pryč. Do jednoho.

"Po čtyřicítce je to ještě trochu složitější, to můžu potvrdit. A zvlášť, když třeba ještě po čtyřicítce rodíš a přibereš zase těch třicet kilo, i když si řekneš, že ne. A najednou je ti 42 a pak to jde blbě," směje se Laďka.

Pohybu má Laďka díky devítiletému Adamovi a roční Medě až dost. Žádnou další tajnou recepturu na hubnutí prý nemá a ze slova dieta má osypky. Přesto své kamarádce napsala předmluvu ke knize Deník věčné dietářky.

"Já jsem se prostě rozhodla, a to je to, co píšu v předloze knížky - že všechno, co se kolem vás děje, tak je nastavený jenom ve vaší hlavě," prozradila Laďka.

Únavu ale neskrývá. "Meda teď začala chodit, takže to začíná všechno nanovo, ale jsem spokojená máma dvou děti," dodala moderátorka a herečka.

Kromě péče o děti je prý čas i na návrat do pracovního procesu. "Já jsem se rozhodla, že bych chtěla dávat přednost víc herectví před moderováním a samozřejmě budu zvažovat nabídky vzhledem k malé Medě, ale chtěla bych se už začít bavit i s dospělými," směje se Laďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám