Hlavní obsah
Článek

Skoro každý den se potkávají, přestože nedávno mezi nimi došlo k docela tvrdému rozchodu. Řeč je o první vítězce Tváře Haně Holišové (43) a nadějném tanečníkovi Tomáši Smičkovi. A vypadá to, jako by ani kopačky, které jeden dal druhému (někteří tvrdí, že Hanka Tomášovi, ale nejde o zaručenou zprávu), nebyly tak kruté. Aspoň se tváří, že je vše v pohodě!

Oba spolu totiž pravidelně vystupují v muzikálu Ať žijí duchové! na motivy a s písněmi ze stejnojmenné filmové klasiky. Smlouvy jsou podepsány, takže i kdyby byla mezi nimi nenávist až za hrob, musí se chovat jako profíci a spolupracovat!

Fotograf je nyní zachytil poprvé poté, co se provalilo ukončení jejich vztahu. Dvojice spolu komunikuje i na jevišti a podle nás by nikdo nepoznal, že si zažili krušné období.

„Hrát spolu musí, to se nedá svítit. Je to těžké, ale zažilo nás to tady víc lidí. Podle mě to ale zvládli. Vychází spolu dobře, normálně se spolu baví. Aspoň před ostatními se tváří, jako by mezi nimi žádné napětí nebylo,“ hlásí zdroj z muzikálu, který už začátkem listopadu balí fidlátka, takže zbývá jen něco kolem dvaceti představení.

I když zlé jazyky tvrdí, že Hančino srdce hned zamířilo vstříc novým zážitkům, těžko říci, jak to vážně má. Tomáše zase milují snad všechny ženy v souboru. Nejen kvůli tomu, že je to pohledný mládenec s bezvadnou figurou, ale i pro jeho povahu.

„Mohl by si každý den ukázat na jinou. Ale takový on není. Je to hrozně hodný kluk a vztahy bere vážně,“ přidal kamarád tanečníka.

Uvidíme, kde po lásce ke Kamile Nývltové a Haně Holišové zakotví!

Reklama

Další články

Načítám