Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl momentálně nekonečného seriálu ze života Ondřeje Koptíka, toho času s doručovací adresou „pokojíček u maminky v Pardubicích“! Muže, jehož umělkyně Hana Gregorová (71) údajně vykopla z „kvartýru“ kvůli nalezení nespecifikovaného množství marihuany, uráží, že se ho jeho bývalka obává! Hlasujte také v anketě na konci článku!

Vyšlo totiž najevo, že se po představení nechává až před dům doprovázet statnými muži. A to jsou podle Koptíka „ošklivá gestíčka“!

„Hanka se mi dál neozývá, zato si pořídila dva bodyguardy. Asi z důvodu, aby ji šílený Koptík nepřepadl. Taková blbost,“ zlobí se mladý muž, po jehož boku měla Gregorová strávit zhruba dva roky.

Může si ale být vdova po Radoslavu Brzobohatém vůbec jistá, že kdyby na něj narazila, neuvidí ji pod vlivem drog coby groteskně malou okovanou velrybu s rotačními žábrami a granátomety místo očí? Vždyť už jednou v rauši (a podle jeho slov i deliriu) udělal binec u ní před domem a než mu lékaři poradili, aby se léčil ze závislosti, proskakoval skleněnými dveřmi v nemocnici.

„Jsem doma (v Pardubicích – pozn. red.) a vůbec mě nenapadne za ní jet. Už jednou volala policii. Byl jsem tam dvakrát, jednou sám a podruhé s jedním novinářem. Nechal jsem jí za stěračem kytku. Chápu, že kvůli tomu se mě musí bát. Je to strašný čin!“ ironizuje Hančino chování její odkopnutý druh. „Přehání to,“ dodal.

Ondřej Koptík ale u veřejnosti zastání nenajde. Možná ještě s větší silou, než se Haně Gregorové část národa vysmívala za vztah s ním, se jí teď i zastává.

Pokud by se teď někde na sociálních sítích objevil text s obhajobou Koptíka, patrně to napsal jedině on sám pod pseudonymem. Takovou reputaci nyní má!

Co a kdo je podle vás Ondřej Koptík?
Skvělý člověk, vzor národa
6,5 %
Zdatný básník
3,2 %
Excelentní uživatel některých látek
20,5 %
Neuvěřitelné zjevení
60,7 %
Výmysl prodloužené okurkové sezóny, jinak to přece není možné
9,1 %
Celkem hlasovalo 1005 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám