Hlavní obsah
Článek

Minulý pátek se pro něj zeměkoule přestala otáčet kolem své osy. Šimon Bílý, bubeník stále populárnější kapely Mirai, se bohužel dozvěděl, že tragicky zemřela jeho nádherná šestadvacetiletá manželka Denisa. Není divu, že se mladíkovi okamžitě zhroutil svět. Co mu nyní pomáhá a proč se na pohřbu jeho lásky budou všichni usmívat a možná i smát?

„Měla přání, které bych chtěl splnit. Když přišla řeč na pohřeb, říkala: ‚Chtěla bych veselý pohřeb, plný barev a hudby‘. Nebojte se tedy obléknout tak, abyste se cítili dobře, jako byste ji chtěli navštívit, ale ciťte se v tom svobodně,“ informuje přátele, které na poslední rozloučení s Denisou pozval.

Pro někoho možná podivné, ale následující řádky mnohé vysvětlí.

„Co mě v posledních dnech drží nad vodou? Jsou to verše, které si podtrhávala ve své Bibli. Jsou přesně takové, jaké bylo i její srdce: plné lásky, víry a naděje,“ popisuje s tím, že je postupně bude uveřejňovat.

Šimon také poděkoval všem za podporu. A zatímco na další týdny plánované turné se kvůli jeho truchlení přesouvá na následující rok, na počest Denisy přece jen jeden koncert proběhne.

„Kluci z kapely se mnou trávili čas během nejhorších chvil… Rozhodl jsem se zachovat alespoň poslední koncert tour v pražské Lucerně, na který se sama těšila a který věnujeme právě jí. Tam pokřtíme i desku Konnichiwa,“ dodal Bílý.

Jeho manželku v pátek patnáctého září srazilo na přechodu auto. Přecházela vozovku poté, co jí dal přednost autobus, i tak bohužel došlo ke středu s autem v dalším pruhu. Během převozu do nemocnice už Denise Bílé selhávaly všechny orgány, ve špitále pak odešla navždy.

Na internetu se později rozproudila necitelná diskuse o tom, jestli si za smrt náhodou nemohla sama. Naštěstí řada ohleduplných lidí se proti takovým spekulacím v době smutku ostře ohradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám