Hlavní obsah
Článek

Jsou to tři měsíce, co Jana Doleželová (42) přivedla na svět dceru Veroniku. Mateřství si užívá a jen výjimečně si odskočí k pracovní nabídce. Třeba k moderování otevíračky kadeřnictví na pražském Smíchově, kterému propůjčila svou tvář její kamarádka Lucie Smatanová.

„V současnosti na společenské akce nechodím a věnuji se dceři, která mě potřebuje a je pro mě prioritou. Nyní má tři měsíce a přijala jsem pouze tři vybrané pracovní nabídky na moderování eventů, které trvají maximálně do dvou a půl hodiny a nejsou pozdě večer. Čili mezitím partner či babička povozili Verunku po okolí v kočárku a vše šlo krásně skloubit i s kojením,” vysvětluje Jana.

V rámci farmacie pak Jana občas pracuje z domova, když její dcera usne. „Mimo domov mě čeká pouze natočit krátké informativní video pro laickou veřejnost o blížícím se povinném zavedení e-receptů a účast na tiskové konferenci Lékárník roku. Chůvu nechci, obě babičky by rády pomáhaly, ale je to složité, protože bohužel jsou od nás tři sta kilometrů daleko. Takže péče je hlavně na nás rodičích, a tak je to správně,” říká Jana Doleželová a jedním dechem dodává: „Vzhledem k plnému kojení jsem s dcerou v podstatě nepřetržitě a užívám si tohle krásné období.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám