Hlavní obsah
Článek

Není snad muzikanta, který by dokázal být celý život věrný jedné ženě. Stejně tak je tomu i u zpěváka a hudebního skladatele Michala Davida (63). Jeho svazek s bývalou úspěšnou tenistkou Marcelou sice patří v branži v vzácným výjimkám, přesto se ani jim během sedmadvaceti let manželství nevyhnula nevěra. "Taky se mi to přihodilo," přiznává provinile David.

"Podstatné je, že se máme stále rádi. A jsme si věrní," uvedl pro slovenský časopis Plus 7 dní populární hudebník. Jednou z jeho nevěr byl i špás s fanynkou Martinou, s kterou má dnes již dospělého syna Petra. "Věrnost je v některých rodinách důležitá, ale myslím si, že dnes to až tak nefunguje. Dnešní doba není staromódní," říká Michal, který se ale dušuje, že to není jeho případ. I když je stále mezi mladými dívkami, po žádné se už dnes prý ani neohlédne. Dřívější bouřlivé období už má za sebou a své ženy si váží za to, že s ním všechny krize překonala.

Další zkouška věrnosti čeká Michala Davida letos na podzim. Pojede totiž turné Megatour po českých a slovenských městech, kde představí nejen písně ze svého nového alba, ale i všechny klasické hitovky. A protože má fanynky všech generací, bude se muset držet zpátky, aby svou ženu znovu po letech nezarmoutil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám