Hlavní obsah
Článek

Herečka Henrieta Horáčková se zúčastnila Bratislavských módních dnů, které se konaly ve Smetanově síni Obecního domu, kde byla na svém místě. Vždyť je původem Slovenka, byť se prosadila hlavně v českých seriálech Ulice, Cesty domů a V.I.P. vraždy.

„Byl to pro mě krásný umělecký a estetický zážitek v úchvatném prostředí pražského Obecního domu, plný elegance, ženské energie a šarmu. Byla jsem nadšená mnohými modely, z každé kolekce bych si určitě minimálně jeden či dva vybrala," říká Henrieta.

Během večera si herečka užívala dialog se svým stylistou. „Martin mě inspiruje a otevírá nový pohled na módu a oblečení, které je tzv. in. Říká, že mám svůj retro look už nechat minulosti, vyměnit kompletně svůj šatník a spolehnout se na profesionály," směje se.

Krásce to na módní akci slušelo. Její stylista ji oblékl do květovaného modelu z běžné konfekce, který sladil s elegantní art deco kabelkou a decentními doplňky. Hedvábné šaty se špagetovými ramínky vycházely z aktuálního trendy stylu lingerie, který používá prvky spodního prádla u běžných kousků na den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám