Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postavy ze seriálu Přátel člověk z paměti jen tak nevymaže, a i když Carol a Susan nepatřily k ústřední šestici, ani v jejich případě divák nebude muset sáhnout hluboko do paměti. Bavíme se o exmanželce Rose, která si hned v první sérii uvědomí svou homosexualitu, a její partnerce. Neboli herečkách Jane Sibbett (54) a Jessice Hecht (52).

Obě na kontě mají množství dalších rolí: filmových, televizních i divadelních. Starší z nich účinkovala v seriálech Santa Barbara, Jake a tlusťoch, Jump Street 21, Star Trek: Nová generace, Herman´s Head, ve filmech Strach nebo Malé dohazovačky. Vedle herectví se Sibbett věnuje také produkci a režii. O dva roky mladší kolegyně zase hrála v seriálech Perníkový táta nebo Zákon a pořádek, z filmů pak Jump nebo Anesthesia. Hojně také účinkuje na Broadwayi.

Co se soukromí týče, tak i když před diskuzí v pořadu Lorraine pózovaly ruku v ruce, obě to táhne k mužům. Sibbett je mámou tří dětí, které má s televizním scenáristou a producentem Karlem Finkem. Rozvedli se loni v lednu. Hecht je provdaná za otce svých dvou dětí, režiséra Adama Bernsteina.

Reklama

Další články

Načítám