Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Úspěšná modelka si ve světě získala renomé, díky němuž se už místo mol prochází po červených kobercích na nejprestižnějších společenských událostech a je ozdobou charitativních akcí. Petra Němcová (44) tentokrát polevila s líčením, ulízla si vlasy a výsledek byl o poznání slabší, než je u české krásky zvykem.

Petra se v New Yorku zúčastnila charitativní akce organizace Fashion 4 Development, již kromě ní trvale podporují významné osobnosti jako Annie Lenox, Charlize Theron (48), Naomi Campbell (53), Natalia Vodianova (42) či Victoria Beckham (49). Slavná česká rodačka je mezi americkými celebritami jako doma a pokaždé se prezentuje jako dáma s vytříbeným vkusem. Teď to ale vypadalo, jako kdyby měla naspěch a nestačila se pořádné upravit.

Hlavní činností už pro Petru dávno nejsou módní kampaně, ale filantropie. Svou tvář nyní využívá k podpoře bohulibých projektů. Před pár dny navštívila charitativní ples pořádaný Rihannou, kde projevila zájem o spolupráci se zpěvačkou. Obě mají s pomocí lidem v nouzi bohaté zkušenosti, takže by jejich spojenectví bylo oboustranně prospěšné.

Reklama

Další články

Načítám